Česká klasika, která nikdy nezklame a mají ji rádi malí i velcí. Vyzkoušejte kuře na paprice se slaninou a pořádnou dávkou papriky podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: papriky
I když v Česku stále nepatří ryby mezi hvězdy v našich jídelníčcích, dlouhodobě se ale zájem o konzumaci mořských i sladkovodních ryb v naší gastronomii zvyšuje. U nás patří mezi velmi oblíbené ryby kromě štiky či candáta i sumec. Více o sumcích a receptech ze sumčího masa v dalším dílu seriálu Rybí speciál.
Chilli papričky jsou výbornou ingrediencí v kuchyni a pro některé z nás i nepostradatelným pomocníkem při udržení pevného zdraví. Vyzkoušejte vynikající chilli džem.
Chystáte se na grilování s přáteli nebo s rodinou a přemýšlíte, co ještě přidat na gril mimo maso? Papriky jsou tou správnou volbou! Grilování jim dodá jemnou uzenou chuť s skvěle se hodí jako příloha ke všem druhům masa i sýrů.
Viva Italia! To si budete říkat, až vyzkoušíte tento lehký salát, který vás jedním soustem přenese na slunné pobřeží. A zvládne jej i začátečník!
Salát je výborný jako příloha k masitým jídlům, ale můžete ho podávat i samostatně.