Bramborová polévka s pažitkou

Bramborová polévka s pažitkou

Podzimní počasí úplně vybízí k tomu, připravit si teplou a sytou polévku. Zkuste si namísto tradiční bramboračky uvařit jednoduchý bramborový krém, ve kterém bude hrát hlavní roli chuť pažitky. Nenáročná recept na vynikající smetanový bramborový krém s pažitkou přináší Jakvkuchyni.cz!
Kuřecí roláda s bylinkovou nádivkou

Kuřecí roláda s bylinkovou nádivkou

Připravte si namísto klasického nadívaného kuřete lahodnou plněnou roládu, která je jako stvořená na sváteční oběd. Ideální jsou stehenní řízky, které jsou šťavnatější než prsní a roláda tak bude pěkně šťavnatá. Nádivu rozvoní čerstvé bylinky, ale perfektně ji dochutí i mladé jarní kopřivy nebo špenát. Jak na šťavnatou kuřecí roládu s bylinkovou nádivkou poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Vajíčková pomazánka s cottage sýrem a pažitkou

Vajíčková pomazánka s cottage sýrem a pažitkou

K Velikonoční svátkům nepatří žádná jiná pomazánka více, než vajíčková. Můžeme si ji připravit k snídani, večeři nebo svačině. Vyzkoušejte odlehčenou verzi bez majonézy, kterou můžeme nahradit cottage sýrem, bohatým zdrojem bílkovin. Skvělou službu odvedou i bylinky, jako třeba čerstvá pažitka. Recept na domácí vajíčkovou pomazánku se sýrem cottage a pažitkou přináší web Jakvkuchyni.cz!
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

K večeři, ke svačině nebo třeba na chlebíčky je ideální volbou tuňáková pomazánka. která je rychlá na přípravu, zdravá a svěží i díky chuti čerstvých bylinek. Jaką si připravit domácí tuňákovou pomazánku prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
10 top dipů

10 top dipů

Grilovací sezóna se bez dobrých dipů obejde jen těžko! Ke grilovanému masu, zelenině a pečivu se výborně hodí různé druhy omáček, do kterých si můžeme dobroty namáčet. A co si budeme povídat, tyhle čerstvé dobroty si zaslouží mnohem rafinovanější chuťové kombinace, než klasický kečup nebo hořčici. Nenechte si ujít 10 tipů na přípravu domácích dipů podle receptů od Jakvkuchyni.cz!
Pesto z polníčku

Pesto z polníčku s piniovými ořechy

Klasické bazalkové pesto zná nejspíš každý, ale co si ho připravit z oblíbeného salátu polníčku? Můžeme ho přidat do salátu, tortill, těstovin nebo jen tak namazat na čerstvé pečivo. Zajímavou chuť mu přidají také piniové oříšky a nesmíme zapomenout ani na kvalitní olivový olej. Jak na to poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Sýrová roláda

Sýrová roláda s vejci a kapií

Co s nadbytkem vajíček? Zkuste si připravit sýrovou roládu, která se skvěle hodí jako lehčí občerstvení či jako předkrm. Připravte si vynikající sýrovou roládu plněnou vejci a kapiemi podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Ředkvičková pomazánka z cottage cheese

Ředkvičková pomazánka z cottage cheese

Pomazánky jsou skvělou volbou na snídaně, svačiny nebo večeře. Cottage cheese se výborně hodí na přípravu rychlých pomazánek a v kombinaci s ředkvičkami, bylinkami a semínky se jedná o osvěžující a chutný pokrm plný vitamínů a bílkovin. Připravte si lahodnou pomazánku z cottage cheese v receptu na Jakvkuchyni.cz!
Recept na „Rillettes” z pečeného vepřového bůčku

Recept na „Rillettes” z pečeného vepřového bůčku

Co se zbylými pečeným bůčkem z nedělního oběda? Pojďme si společně připravit výbornou masovou pomazánku původem z francouzské kuchyně, známé jako “rillettes” (rijet). Jakvkuchyni.cz prozradí jak na to v receptu ze seriálu Gurmánské vaření beze zbytku!
Bryndzové halušky podle Pavla Berkyho

Bryndzové halušky podle Pavla Berkyho

Známý návrhář a šéfkuchař, oslovil svými oděvními modely po celém světě a foodesign kreacemi v kuchařské show MasterChef. Inspirujte se jeho příběhem a receptem na halušky.
Pangas se špenátem

Pangas s dušeným špenátem

Ryby bychom ideálně měli do jídelníčku zařadit 2 - 3x týdně. Ideální tip na rychlou večeři je pak bílá ryba - pangas se špenátem. Chutná výborně a je hotový opravdu raz dva.