V létě se nebojte své pokrmy více okořenit. Díky pálivému koření se budete více potit a tak se i ochlazovat.
Suroviny: smetana
Zahřeje i potěší. Krémová houbová polévka spolehlivě patří mezi pokrmy, které vám přinesou pohodu i plné břicho.
Česká klasika, se kterou nesáhnete vedle, pokud připravujete tradiční sváteční oběd. Rozhodně se zamilujete do jeho křupavé kůrky a jemné chut.
Lehký dezert, do kterého využijete přebytek malin a který je ideální jak na oslavu jako narozeninový dort, tak na víkend jako chutný zákusek k poobědové kávě a pro děti.
Hrnkové recepty máme rádi, protože chceme vařit, péct a ne jen odměřovat a přepočítávat! Hrnkové lívance si můžete připravit na večeři a zbytek si dát k snídani.
Máte chuť na něco lehkého a rychlého? Kuřecí nudličky zapečené v troubě se smetanovo-hořčicovou omáčkou doplněné o zeleninový kuskus budou to pravé. A stačit vám bude jen 6 ingrediencí!
Jídla z jednoho hrnce jsou záchranou pro všechny zaměstnané matky. Ušetří čas při přípravě, při mytí nádobí a úklid je otázkou pár minut.
Vynikající dezert ke kávě začněte připravovat už den předem – nejlepší je rozležený v ledničce přes noc.
Bábovky už máte plné zuby a k tomu máte doma přebytek rybízu? Zkuste mramorovou buchtu s kakaem, skořicí a rybízem. Pokud při podávání nezapomenete na šlehačku, jen se po ní zapráší.
Domácí zmrzlina vždy chutná nejlépe, vyzkoušejte rychlý recept a užijte si parádní osvěžení.
Máte chuť na něco osvěžujícího? Zaručujeme, že pravá vanilková zmrzlina přijde k chuti.