Králík na smetaně

Tohle jídlo je poctivá česká klasika, která se nejlépe hodí na sváteční nebo nedělní oběd. Jemné králičí maso se smetanovou omáčkou z kořenové zeleniny s knedlíkem je opravdová lahůdka. Připravte si králíka se smetanovou omáčkou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Holandský řízek

Holandský řízek

Oblíbená klasika české kuchyně, která nikdy nezklame - to je holandský řízek! Správně šťavnatý "holanďák" voní po sýru, petrželce a smažené strouhance. Nejlepší chuti dosáhneme, když použijeme kvalitní vepřové maso s vyšším podílem tuku a přidáme nastrouhanou goudu. Připravte si nejlepší holandský řízek podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Zapečené palačinky se špenátem a ricottou

Zapečené palačinky se špenátem a ricottou

Palačinky nemusí být jen sladké! Zapečené palačinky se špenátem a ricottou jsou skvělou volbou pro všechny milovníky slaných dobrot. Jemná náplň ze špenátu, smetany a ricotty dodá palačinkám krémovou konzistenci, zatímco zapečená mozzarella na povrchu vytvoří dokonalou zlatavou kůrku. Připravte si zapečené palačinky se špenátem a ricottou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Krůtí kuličky s parmazánem a sušenými rajčaty

Krůtí kuličky s parmazánem a sušenými rajčaty

Tyto kuličky z krůtího mletého masa jsou skvělým tipem na lehký a přitom vydatný oběd nebo večeři a díky přidaným ingrediencím připomínají chutě Itálie! Navíc se tyto kuličky pečou v troubě, takže příprava je jednoduchá a jedná se o zdravé jídlo. Připravte si krůtí kuličky s parmazánem a sušenými rajčaty podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Křehké mini koláčky se sýrem

Křehké mini koláčky se sýrem

Nemusíme být milovníkem sladkého, abychom si pochutnali na domácích koláčcích! Tyto křehké mini koláčky se sýrovou náplní a slaninou jsou ideální jako slané pohoštění na oslavu, piknik nebo jen tak na svačinu. Francouzské těsto krásně doplňuje lahodnou náplň, kterou si lze přizpůsobit podle své chuti. Připravte si domácí zapečené koláčky podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Krémová špenátová polévka

Krémová špenátová polévka

Krémová špenátová polévka je ideální volbou pro rychlé, lehké a zároveň výživné jídlo. Díky kombinaci špenátu, brambor a smetany má jemnou, krémovou konzistenci a skvělou chuť, kterou zvýrazní špetka muškátového oříšku. Připravte si lahodnou špenátovou polévku se smetanou a parmazánem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Celozrnné sýrové tyčky

Celozrnné sýrové tyčky

Tohle je skvělá volba pro zdravější mlsání! Křupavé, voňavé a s výraznou sýrovou chutí se hodí nejen jako pohoštění na oslavu, ale i jako svačina. Vyzkoušet můžeme variantu s tymiánem, česnekem nebo si je můžeme ochutit podle své fantazie třeba rozmarýnem nebo chilli. Jsou jednoduché na přípravu a zmizí z talíře rychlostí blesku. Připravte si chutné domácí celozrnné sýrové tyčky podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Šunkofleky s uzeným masem

Šunkofleky s uzeným masem

Šunkofleky patří mezi oblíbené stálice české kuchyně. Mnoho z nás je má spojené se školní jídelnou nebo s prázdninami u babičky. Připravte si skvělé šunkofleky doma podle receptu od Jakvkuchyni.cz - jen se po nich zapráší!
Hovězí carpaccio s rukolovým salátem a ořechy

Hovězí carpaccio s rukolovým salátem a ořechy

Hovězí carpaccio je jedním z nejjednodušších, ale zároveň nejrafinovanějších italských pokrmů. Tajemství dokonalého carpaccia spočívá v kvalitním hovězím mase nakrájeném na tenké, téměř průhledné plátky. Carpaccio chutná skvěle s rukolovým salátem, sušenými rajčaty, vlašskými ořechy a hoblinkami parmazánu. Připravte si ho podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
České kynuté tvarohové koláče

České kynuté tvarohové koláče

Tvarohové koláče patří mezi nejoblíbenější sladké dobroty české kuchyně. Jemné kynuté těsto, lahodná tvarohová náplň a křupavá drobenka – tato klasika nesmí chybět na žádném stole. Připravme si je podle tohoto osvědčeného receptu na Jakvkuchyni.cz!
Špagety Carbonara

Špagety Carbonara

Špagety Carbonara – pravá chuť Itálie na vašem talíři doma! Tento oblíbený recept si získal srdce gurmánů po celém světě. Tajemství dokonalých Carbonara spočívá v kvalitních surovinách a správné technice přípravy – žádná smetana, jen hladká omáčka vytvořená ze žloutků, pecorina a škrobové vody z těstovin. Připravte si špagety Carbonara jako z Itálie podle receptu od Jakvkuchyni.cz!