Zapečený chřest se šunkou a sýrem

Zapečený chřest se šunkou a sýrem

Zelený chřest patří mezi jarní delikatesy, kterým nejvíce sluší jednoduchá úprava. Nepodceňujme ale výběr jednotlivých surovin - základem úspěchu je kvalitní šunka i sýr. Připravte si lahodný zapečený chřest se šunkou a sýrem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Pesto z polníčku

Pesto z polníčku s piniovými ořechy

Klasické bazalkové pesto zná nejspíš každý, ale co si ho připravit z oblíbeného salátu polníčku? Můžeme ho přidat do salátu, tortill, těstovin nebo jen tak namazat na čerstvé pečivo. Zajímavou chuť mu přidají také piniové oříšky a nesmíme zapomenout ani na kvalitní olivový olej. Jak na to poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Domácí majonéza

Domácí majonéza

I doma si můžeme připravit vlastní lahodnou majonézu s pečlivě vybranými surovinami. Domácí čerstvá majonéza připravená podle receptu od Jakvkuchyni.cz určitě potěší naše chuťové pohárky.
Sýrová roláda

Sýrová roláda s vejci a kapií

Co s nadbytkem vajíček? Zkuste si připravit sýrovou roládu, která se skvěle hodí jako lehčí občerstvení či jako předkrm. Připravte si vynikající sýrovou roládu plněnou vejci a kapiemi podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kruti sekaná s vejci

Krůtí sekaná s vejci

Jak připravit šťavnatou sekanou, která se hodí také na velikonoční stůl? Vyzkoušejte kombinaci mletého krůtího masa smíchaného s aromatickými bylinkami a kořením. Tato lahodná směs se zapeče s vejci a výborně chutná s bylinkovými bramborami. Jak na to?
Jehněčí maso na jarní zelenině

Jehněčí maso na jarní zelenině

Jehněčí maso patří mezi skutečné delikatesy, je chuťově výrazné, zároveň je jemné a křehké. V minulosti se často objevovalo také na sváteční velikonoční tabuli. Vyzkoušejte ho v kombinaci s jarní zeleninou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kuřecí kyjevský řízek

Kuřecí kyjevský řízek

Připravte si tradiční ukrajinský recept na kuřecí řízek plněný bylinkovým máslem. Jak na to poradí recept s Jakvkuchyni.cz!
Rychlá rajčatová bruschetta

Rychlá rajčatová bruschetta

Rychlá lahůdka plná čerstvosti - chutná bruschetta s cherry rajčátky. Ideální, pokud hledáme rychlý a osvěžující recept - od Jakvkuchyni.cz!
Masové koule s růžičkovou kapustou

Masové koule s růžičkovou kapustou

Růžičkové kapusty má spousta je neprávem opomíjenou zeleninou, která chybí v našem jídelníčku. Když od tohoto spojení odhlédneme, jedná se o zajímavou, chutnou a na vitamíny bohatou zimní zeleninu. Běžně se podávají jako příloha, ale v tomto receptu ve spojení s masovými kuličkami jsou nedílnou součástí receptu od Jakvkuchyni.cz!
Ředkvičková pomazánka z cottage cheese

Ředkvičková pomazánka z cottage cheese

Pomazánky jsou skvělou volbou na snídaně, svačiny nebo večeře. Cottage cheese se výborně hodí na přípravu rychlých pomazánek a v kombinaci s ředkvičkami, bylinkami a semínky se jedná o osvěžující a chutný pokrm plný vitamínů a bílkovin. Připravte si lahodnou pomazánku z cottage cheese v receptu na Jakvkuchyni.cz!
Pečený hermelín s vlašskými ořechy a listovým salátem

Pečený hermelín s vlašskými ořechy a listovým salátem

Pečený nebo grilovaný hermelín patří k velmi oblíbeným pokrmům. Můžeme si ho připravit jako rychlý oběd, nebo večeři. Pečením se hermelín příjemně rozvoní, změkne a rozteče. Díky plísňové kůrce ale vyteče až po rozkrojení. Výborně se hodí k salátu z listové zeleniny a ladí i s ovocem. K pečení můžeme použít klasický tučný hermelín, nebo jeho odlehčenou variantu. Jak si připravit lahodný salát s pečeným hermelínem a listovým salátem poradí recept od Jakvkuchyni.cz!