Pomazánka z nivy

Pomazánka z nivy

Sýr niva má aromatickou chuť a tak nepřekvapí, že i tato pomazánka je chuťově velmi výrazná. Nivová pomazánka se skvěle hodí na chlebíčky nebo různé jednohubky a vyhrát si můžeme také při servírování - jednohubky s ní můžeme ozdobit pažitkou, jarní cibulkou, kuličkami hroznového vína nebo vlašskými ořechy, které jsou v tomto receptu přimíchané rovnou do samotné pomazánky. Recept na pomazánka z nivy na Jakvkuchyni.cz!
Japonský ramen - polévka Tonkotsu

Japonský ramen – polévka Tonkotsu

Tonkotsu ramen je jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších druhů ramen polévek, který nás přenese do autentické atmosféry japonské kuchyně. Tento vydatný a bohatý vývar, vařený z vepřových kostí, kuřecích křídel a zázvoru, je základem polévky, která spojuje silnou chuť a krémovou konzistenci. Domácí ramen nudle, šťavnaté plátky vepřové plece, marinovaná vajíčka, zázvor a další ingredience dodávají tomuto jídlu na autentičnost! Připravte si vynikající domácí ramen polévku Tonkotsu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Houbová polévka s kroupami

Houbová polévka s kroupami

Z hub a krup si můžeme připravit vynikající polévku, která by se dala označit za tradiční pokrm české kuchyně. Je variabilní a lze využít jakékoliv houby. Česnek a bylinky jí dodají ten správný šmrnc! Jak si připravit tradiční českou houbovou polévku poradí tento recept od Jakvkuchyni.cz!
Závin se švestkami

Závin se švestkami

Podzimní kombinace máku a švestek je jednoduše dokonalá! Nadýchané těsto, šťavnatý mák a sladce navinulá chuť švestek. Závin si vychutnáme nejlépe s hrnkem voňavé kávy nebo kakaa. Připravte si závin s mákem a se švestkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Krémová lišková polévka

Krémová lišková polévka

Krémová polévka z lišek je lahodný způsob, jak si užít tyto vynikající sezónní houby. Lišky dodají polévce nejen výraznou chuť, ale také zlatavou barvu. K polévce lze přidat pošírované vejce a čerstvé bylinky, skvěle chutná s čerstvým pečivem. Zkuste recept na krémovou polévku z lišek na Jakvkuchyni.cz!
Placaté kuře s mrkví a bramborami z jednoho pekáče

Placaté kuře s mrkví a bramborami z jednoho pekáče

Placaté kuře s mrkví a bramborami je jednoduchý a chutný recept z jednoho pekáče. Jemné maso pečeného kuřete, křupavá vypečená kůžička a lahodná šťáva, která dodává bramborám a zelenině úžasnou chuť. Připravte si placaté kuře s mrkví a bramborami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Houbová smaženice

Houbová smaženice

Připravte si tradiční a oblíbený recept na houbovou smaženici podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hráškový krém se špenátem

Hráškový krém se špenátem

Mnoho z nás má polévky spojené se sychravým podzimem, kdy nás příjemně zahřejí. Své místo mají na stole by jim měl ale patřit i v létě. Ideální volbou jsou lehké zeleninové polévky, do kterých můžeme použít čerstvou úrodu ze zahrádky. Připravte si osvěžující hráškový krém se špenátem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Tvarohový crumble cake s meruňkami

Tvarohový crumble cake s meruňkami

Jednoduchý a skvělý koláč s neodolatelnou náplní z meruněk a tvarohu. První den je křupavý a druhý den zase vláčnější, to když se náplň rozleží a těsto od ní zvlhne. Tak či tak je prostě skvělý! Vyzkoušejte lahodný tvarohový crumble cake s meruňkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Zapečené rizoto s kapustičkami

Zapečené rizoto s kapustičkami

Připravte si lahodné vegetariánské rizoto, které chutná skvěle díky kombinaci kapusty, hub, česneku sypané sýrem a bylinkami dle chuti. Zapečení mu dodá skvělý šmrnc. Recept na Jakvkuchyni.cz!
Kapustové závitky plněné masem na víně

Kapustové závitky plněné masem na víně

Kapustové listy se díky své velikosti skvěle hodí k plnění různými druhy směsí. Vyzkoušejte si připravit recept, ve kterém můžeme zužitkovat maso z vývaru, či zbylé maso z předešlého dne. Připravte si plněné kapustové závitky masovou směsí na víně podle receptu od Jakvkuchyni.cz!