Zapečená máslová dýně se žampiony, šunkou a čedarem

Zapečená máslová dýně se žampiony, šunkou a čedarem

Tento recept je rychlý na přípravu a potěší velké i malé strávníky jako lehký oběd, nebo rychlá večeře. Vyzkoušejte si připravit zapečenou máslovou dýni se žampiony, šunkou a čedarem podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz! 
Pizza šneci

Pizza šneci

Rychlé občerstvení na párty, po kterém se jen zapráší? Přesně to jsou pizza šneci! Křehké těsto můžeme naplnit našimi oblíbenými náplněmi. Vyzkoušejte pizza šneky s goudou, šunkou a bylinkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Zapečený chřest se šunkou a sýrem

Zapečený chřest se šunkou a sýrem

Zelený chřest patří mezi jarní delikatesy, kterým nejvíce sluší jednoduchá úprava. Nepodceňujme ale výběr jednotlivých surovin - základem úspěchu je kvalitní šunka i sýr. Připravte si lahodný zapečený chřest se šunkou a sýrem podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Sýrová roláda

Sýrová roláda s vejci a kapií

Co s nadbytkem vajíček? Zkuste si připravit sýrovou roládu, která se skvěle hodí jako lehčí občerstvení či jako předkrm. Připravte si vynikající sýrovou roládu plněnou vejci a kapiemi podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Hovězí Wellington

Hovězí Wellington podle Gordona Ramsaye

Pokud by si autor tohoto receptu, vyhlášený šéfkuchař Gordon Ramsay, měl dát poslední jídlo na Zemi, byl by to právě hovězí Wellington. Tento oblíbený britský recept je vzhledem ke své složité přípravě považován za spíše sváteční jídlo, ale o to víc vám bude chutnat!
Polévka z kořenové zeleniny se šunkou

Polévka z kořenové zeleniny se šunkou

Polévka stále patří k velmi oblíbeným pokrmům a každý má svoje osvědčené recepty. Obecně jsou v zimním období více v kurzu hutné a krémové polévky. Pojďte s Jakvkuchyni.cz vyzkoušet polévku z kořenové zeleniny, která je plná zeleniny, skvěle chutná a příjemně zahřeje. Skvěle chutná s restovanou šunkou a čerstvou petrželkou, nebo třeba s restovaným pečivem.
Zapečená cuketa se sýrem a se šunkou

Zapečená cuketa se sýrem a se šunkou

Léto je kromě jiného “obdobím cuket”. Ty získaly v poslední době na oblíbenosti zejména díky své variabilitě. Cukety lze použít při grilování, do salátů, nebo v polévkách. Snadným, rychlým a chutným pokrmem, který lze připravit pohodlně doma, je zapečená cuketa se šunkou a sýrem. Jak na to?
Španělský ptáček

Španělský ptáček

Španělského ptáčka, který nemá ve skutečnosti se Španělskem vůbec nic společného, si dopřeje jednou za čas každý z nás. Usuzujeme tak alespoň podle toho, že patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně, které jsou připravované z hovězího masa. Příprava španělských ptáčků není nikterak náročná - jak na to?