Tradiční francouzská cibulačka s vínem

Tradiční francouzská cibulačka s vínem

Cibulová polévka je skvělá v zimě, zasytí, zahřeje a zároveň není příliš těžká. S čerstvým chlebem, máslem a sýrem je to dokonalá kombinace po náročném dni. Jaká je podle vás lepší? Francouzská s vínem, nebo jemná smetanová česká?
Sýrovo-houbové noky s ořechovým máslem

Sýrovo-houbové noky s ořechovým máslem

Italské noky si můžete vychutnat v různých variantách. Zde je jedna, která nadchne milovníky sýra, hub a ořechů. Místo ořechového másla zkuste třeba jen olivový olej nebo si připravte máslo s bylinkami.
Salát s jahodami

Jahodové osvěžení

Kdo říkal, že zdravá jídla nechutnají dobře? Cottage sýr vás na dlouhou dobu zasytí, ořechy dodají zdravé tuky a díky jahodám bude výborně chutnat. Šťáva z jahod mu pak dodá příjemnou konzistenci a propojí všechny ingredience osvěžující chutí.
Mangoldové závitky

Mangoldové závitky

Nevšední jídlo plné vitamínů a chuti, navíc hotové během několika minut.
Smažené mangoldové krokety

Smažené mangoldové krokety

Že jste v kuchyni mangold ještě nikdy nepoužili? Tak to byste měli napravit, je bohatý na vitamín C a chutná skvěle.
Bramboroví ježci

Bramboroví ježci

Jednoduchý, rychlý a chutný pokrm, který si díky své hravosti zamilují děti i dospělí.
Špalda s houbami a se zeleninou

Špaldoto s houbami a zeleninou

Hurá do lesa na houby, abyste si mohli připravit chutný a zdravý oběd či večeři. Máme pro vás nový recept na špaldové rizoto, kde houby nesmí chybět.