Tonkotsu ramen je jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších druhů ramen polévek, který nás přenese do autentické atmosféry japonské kuchyně. Tento vydatný a bohatý vývar, vařený z vepřových kostí, kuřecích křídel a zázvoru, je základem polévky, která spojuje silnou chuť a krémovou konzistenci. Domácí ramen nudle, šťavnaté plátky vepřové plece, marinovaná vajíčka, zázvor a další ingredience dodávají tomuto jídlu na autentičnost! Připravte si vynikající domácí ramen polévku Tonkotsu podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: tuňák
Marek Raditsch je jedním z nejvýraznějších porotců oblíbeného televizního pořadu o vaření MasterChef. Je milovníkem asijské kuchyně a také příznivcem nápadů, kterými je možné vylepšit již tak chutné pokrmy. V dalším dílu seriálu Přestavujeme známé šéfkuchaře práskneme zajímavosti o úspěšném Marku Raditschovi. Více v článku na Jakvkuchyni.cz!
Jak nejlépe využít svěží jarní zeleninu? Do salátu s čestvou rybou. Odlehčete si po zimě jídelníček a vyměňte omáčky s knedlíky za jarní salát s tuňákem.
Tuňák se v naší kuchyni těší čím dál větší oblibě. Chutná skvěle v teplé i studené kuchyni, připravte si jej na párty nebo grilovačku v kombinaci s lilkem v lahodných závitcích. Pozor, ta chuť je vysoce návyková!
Tento salát se hodí do teplých jarních dnů i na zahnání odpoledního hladu.
Rybičková pomazánka se dá připravit na mnoho způsobů. Je skvělou variantou ke svačince nebo i jako lehká večeře se salátem. Její příprava je velmi lehká a zvládnou ji všichni. Složení a výslednou chuť rybičkové pomazánky můžete libovolně obměňovat a doladit si ji k dokonalosti podle svých vlastních chutí.
Dietní, a přesto zasytí. Tradiční, ale zaujme přídavkem kopru. Tento salát se stane vaším oblíbeným letním obědem. Obsahuje totiž bílkoviny, zeleninu, zdravé tuky – a skvěle chutná!
Úžasně rafinované pohoštění k vínu, které vypadá nenápadně, ale je plné afrodisiak!