Paštiky patří mezi opravdové kulinářské delikatesy. Zkuste si připravit lahodnou husí paštiku na bílém víně s mandlemi, brusinkami a bylinkami. Příprava zabere minimum času a chuťový výsledek bude nezapomenutelný! Připravte si ji podle tohoto receptu od Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: tymián
Hovězí na houbách je opravdová chuťovka. V tomto receptu hraje hlavní roli šťavnatý hovězí váleček s omáčkou z lesních hub a pravých hřibů na másle se špekovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou. Jak si připravit tuhle dobrotu poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Gratinované brambory jsme doplnili o další kořenovou zeleninu jako je petržel, řepa nebo batáty - tato příloha je nejen zdravá, ale také skvěle chutná! Můžeme ji podávat jako samostatné jídlo, báječně si pochutnáme i s s pečeným lososem. Zkuste tento recept na Jakvkuchyni.cz!
Toto je recept pro milovníky šťavnatých steaků z hovězího masa a bylinkových omáček. Kombinace hovězího Picanha steaku, pečených brambor grenaille a aromatické chimichurri omáčky přináší autentický zážitek z grilování. Chimichurri omáčka, původem z Argentiny, dodává masu nezaměnitelnou chuť plnou bylinek, která je svěží a lehce pikantní. Připravte si grilovaný hovězí steak Picanha s chimichurri omáčkou podle receptu Jakvkuchyni.cz!
Kuskus s grilovanou zeleninou a sýrem halloumi je skvělou volbou nejen pro teplé dny, kdy osvěží, ale také jako chutný a zdravý oběd do krabičky, který si můžeme vzít kamkoliv s sebou. Svěží a aromatické chutě kuskusu a grilované zeleniny s halloumi nadchnou. Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Připravte si jemnější verzi francouzské cibulačky, která je doplněna o jiné druhy zeleniny a o kuřecí maso. Zapomenout bychom neměli ani na bílé víno, které zvýrazní všechny chutě a voňavý tymián pro dodání francouzského šmrncu. Nenechte si ujít recept na vynikající domácí francouzskou kuřecí polévku na Jakvkuchyni.cz!
Kuřecí supreme je kuřecí prsíčko, které ale obsahuje i křídlo s jeho spodní kostí. Pokud jej správně upravíme, získáme opravdu velmi lahodný a šťavnatý kus masa, ke kterému se skvěle hodí jako příloha různá zelenina. Například tradiční francouzské ratatouille, ve kterém vynikne letní zelenina, jako je cuketa, lilek nebo papriky. Připravte si lahodné kuřecí supreme s pečeným ratatouille podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Co může být lepší, než oslavit příchod jara delikátním jídlem připravným pokrmem z čerstvých surovin? Pečené kuře s kopřivovou nádivkou je spojení křehkého masa, aromatických bylinek a kořenové zeleniny. Připravte si pečené kuře s kopřirovou nádivkou a barevnou karotkou na uzeném másle s čerstvými bylinkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!
Tradiční jarní lahůdkou je jehněčí maso, které není třeba složitě upravovat a velmi dobře chutná například s čerstvou jarní zeleninou. Vyzkoušejte recept na lahodné jehněčí maso s glazovanou karotkou a blanšírovaným chřestem podle receptu od Jakvkuchyni.cz.
Králičí maso se na talířích našich předků objevovalo poměrně často. Dnes se s ním setkáme o poznání méně, ale je to velká škoda! Je velmi chutné, jemné a dietní. Připravte si lahodné králičí maso na bílém víně s bylinkami a kořenovou zeleninou podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Rajská omáčka patří bezesporu ke skvostům českém kuchyně. Možná na ni nemají někteří z nás dobré vzpomínky ze školní jídelny, ale domácí rajská omáčka s hovězím masem, to je opravdová dobrota. Její sladko kyselá chuť doplněná o výrazné koření jako je skořice, nové koření a bobkový list je totiž neskutečná! Recept na Jakvkuchyni.cz!