Jednoduchý a skvělý koláč s neodolatelnou náplní z meruněk a tvarohu. První den je křupavý a druhý den zase vláčnější, to když se náplň rozleží a těsto od ní zvlhne. Tak či tak je prostě skvělý! Vyzkoušejte lahodný tvarohový crumble cake s meruňkami podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Suroviny: vejce
Kapustové listy se díky své velikosti skvěle hodí k plnění různými druhy směsí. Vyzkoušejte si připravit recept, ve kterém můžeme zužitkovat maso z vývaru, či zbylé maso z předešlého dne. Připravte si plněné kapustové závitky masovou směsí na víně podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Kulajda je klasická česká polévka, která je ideální jak pro rodinné obědy, tak pro slavnostní večeře. Vůně kopru a hub nás přenese do srdce českých lesů. Připravte si tradiční českou polévku podle receptu na Jakvkuchyni.cz.
Cibulový dip přináší neodolatelnou chuť spojením spálené cibule, medu, dijonské hořčice a dalších ingrediencí. Je vynikajícím doplňkem k různým pokrmům. Připravte si lahodný cibulový dip podle receptu od Jakvkuchyni.cz!
Vyzkoušejte oblíbené palačinky v “novém kabátku”! Příprava zapečených palačinek je jednoduchá a výsledek stojí za to - je ideální jako dezert, nebo sladký hlavní chod pro celou rodinu. Recept na zapečené palačinky s tvarohem a borůvkami přináší Jakvkuchyni.cz!
Stačí jediné sousto a jako byste byli v ulicích exotické Indonésie. Soto Ayam je nejen výbornou polévkou, ale také cestou do tajů bohaté indonéské kuchyně. Každá surovina - od kuřecího vývaru až po kokosové mléko, skleněné nudle a koriandr - má svou roli, která přispívá k této osvěžující chutné polévce. Jak si připravit vynikající polévku Soto Ayam prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Rybí polévku má většina z nás spojenou se štědrovečerní večeří a přes rok se na českých stolech objevuje zřídka. Je to ale velká Inspirujte se receptem od Jakvkuchyni.cz a připravte si ji s jarní zeleninou a bylinkovými noky!
Vejce jsou chutná, výživná a můžeme je připravovat na nespočet způsobů. Když nevíme, co přichystat na jídlo, jsou vejce skvělá volba i proto, že je narozdíl od jiných surovin, máme často doma. Vyzkoušejme třeba vaječnou frittatu, do které můžeme přidat různou zeleninu a během pát minut vykouzlíme skvělou večeři nebo oběd. Nenechte si ujít recept na vaječnou frittatu s paprikami a špenátem od Jakvkuchyni.cz!
Ať už se lepku vyhýbáme ze zdravotních důvodů nebo proto, že chceme vyzkoušet upéct chleba trochu jinak, pak byste určitě měli vyzkoušet tento bezlepkový chleba se semínky. Hravě to zvládnei začátečník! Jak na to prozradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Připravte si namísto klasického nadívaného kuřete lahodnou plněnou roládu, která je jako stvořená na sváteční oběd. Ideální jsou stehenní řízky, které jsou šťavnatější než prsní a roláda tak bude pěkně šťavnatá. Nádivu rozvoní čerstvé bylinky, ale perfektně ji dochutí i mladé jarní kopřivy nebo špenát. Jak na šťavnatou kuřecí roládu s bylinkovou nádivkou poradí recept na Jakvkuchyni.cz!
Co může být lepší, než oslavit příchod jara delikátním jídlem připravným pokrmem z čerstvých surovin? Pečené kuře s kopřivovou nádivkou je spojení křehkého masa, aromatických bylinek a kořenové zeleniny. Připravte si pečené kuře s kopřirovou nádivkou a barevnou karotkou na uzeném másle s čerstvými bylinkami podle receptu na Jakvkuchyni.cz!