Švestkový koláč

Švestkový hrnkový koláč

Švestky obsahují vysoké množství vlákniny a také spoustu minerálů, jsou proto ideálním ovocem. Ačkoli skvěle chutnají i samotné, v tomto hrnkovém koláči jsou vyloženě delikátní. Díky jogurtu je navíc koláč vláčný a lehký.
Celozrnné lívance

Celozrnné lívance

Na snídani, na svačinu, anebo na víkendový brunch, který si každý z nás jednou za čas zaslouží, tyhle zdravé celozrnné lívance se hodí skoro ke každé příležitosti. Je jen na vás, zda si je dáte počesku s marmeládou, poamericku s javorovým sirupem, anebo třeba s nutellou.
Malinový dort Ivanka

Malinový dort Ivanka

Lehký dezert, do kterého využijete přebytek malin a který je ideální jak na oslavu jako narozeninový dort, tak na víkend jako chutný zákusek k poobědové kávě a pro děti.
Bleskové meruňkové knedlíky

Bleskové meruňkové knedlíky

Tvarohové knedlíky jsou česká klasika, kterou by si měl jednou za čas dopřát každý. Ovoce si může každý vybrat dle chuti, v našem receptu najdete meruňky. Co je největší výhoda? Rychlá a snadná příprava.
Jahodové lívance se šlehačkou

Jahodové lívance se šlehačkou

Hrnkové recepty máme rádi, protože chceme vařit, péct a ne jen odměřovat a přepočítávat! Hrnkové lívance si můžete připravit na večeři a zbytek si dát k snídani.
Zeleninová tempura

Zeleninová tempura

Tempura je typickým japonským předkrmem, který si můžete připravit i doma. Podávejte s omáčkou dashi kombu, která dodá smažené zelenině ten pravý asijský nádech.
Sýrovo-houbové noky s ořechovým máslem

Sýrovo-houbové noky s ořechovým máslem

Italské noky si můžete vychutnat v různých variantách. Zde je jedna, která nadchne milovníky sýra, hub a ořechů. Místo ořechového másla zkuste třeba jen olivový olej nebo si připravte máslo s bylinkami.
Švédské skořicové rolky

Švédské skořicové rolky

Pokud jste propadli kouzlu skořice, tyto rolky se u vás neohřejí. Jsou navíc velmi jednoduché na přípravu. Jejich základem je kardamonové těsto, které můžete využít i pro pečení švédského chleba.
Rybízová buchta

Skořicovo-rybízová sněhová buchta

Bábovky už máte plné zuby a k tomu máte doma přebytek rybízu? Zkuste mramorovou buchtu s kakaem, skořicí a rybízem. Pokud při podávání nezapomenete na šlehačku, jen se po ní zapráší.
Vanilková zmrzlina

Pravá vanilková

Máte chuť na něco osvěžujícího? Zaručujeme, že pravá vanilková zmrzlina přijde k chuti.