Svatomartinská husa s knedlíky, zelím a rohlíčky

Ke svatému Martinu patří husa s knedlíkem a zelím. Máme pro vás podrobný fotonávod, jak toto sváteční jídlo připravit. A jako sladkou tečku si můžete upéci svatomartinské rohlíčky.

husa-titulka

 

Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

Připravili jsme pro vás recept, kdy nemusíte péct husu 13 hodin, ale postačí 3 hodiny. Husa bude mít perfektní chuť a bude se rozpadat.

Recept - suroviny a postup
Bramborovo houskové knedlíky

Bramborovo houskové knedlíky

Domácí houskové knedlíky budete mít připravené během chvilky a krom toho, budete mít také skvělý pocit z domácího výrobku.

Recept - suroviny a postup
Červené a bílé zelí s brusinkami

Červené a bílé zelí s brusinkami

Zelí dokonale doplňuje chuť hovězího, zvěřiny a nebo pečené drůbeže.

Recept - suroviny a postup
Martinské rohlíčky

Martinské rohlíčky

Svatomartinské rohlíčky nebo také podkovy, martiny, roháče.

Recept - suroviny a postup

Děkujeme hotelu Novotel za poskytnutí prostor k fotografování.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*