Ke svatému Martinu patří husa s knedlíkem a zelím. Máme pro vás podrobný fotonávod, jak toto sváteční jídlo připravit. A jako sladkou tečku si můžete upéci svatomartinské rohlíčky.
Svatomartinská husa
Připravili jsme pro vás recept, kdy nemusíte péct husu 13 hodin, ale postačí 3 hodiny. Husa bude mít perfektní chuť a bude se rozpadat.
Recept - suroviny a postupBramborovo houskové knedlíky
Domácí houskové knedlíky budete mít připravené během chvilky a krom toho, budete mít také skvělý pocit z domácího výrobku.
Recept - suroviny a postupČervené a bílé zelí s brusinkami
Zelí dokonale doplňuje chuť hovězího, zvěřiny a nebo pečené drůbeže.
Recept - suroviny a postupMartinské rohlíčky
Svatomartinské rohlíčky nebo také podkovy, martiny, roháče.
Recept - suroviny a postupDěkujeme hotelu Novotel za poskytnutí prostor k fotografování.