Petr Kutheil je frontmanem nové kapely Loď. Účinkuje v mnoha muzikálech, v televizních seriálech a byl mezi finalisty soutěže Hlas Československa.
V současné době účinkuje například v muzikálu Mýdlový princ, Srdcový král v divadle Kalich, připravuje se na muzikál Alenka v říši divů. Petr má hodně svých projektů a sólových vystoupení.
A nyní si Petra vyzpovídáme, jak mu to jde v kuchyni.
Jakou roli hraje ve Vašem životě jídlo?
„V mém životě hraje jídlo určitě důležitou roli. Třeba večeře je příjemným zakončením dne. U oběda se dá zase vyřešit spousta pracovním věcí.
Za gurmána se nepovažuji, nezajímám se zase tak do hloubky o jídlo. Prostě si rád pochutnám a nechám si poradit.
Postavu si hlídám, to je pravda. To by u mé práce mělo tak být, zdravě jím, když na to mám čas. Na zkouškách a pumpách toho moc zdravého neseženete ☺
Každopádně si rád přispím, takže moc nesnídám. Když už, tak miluju vajíčka se slaninou a teplým toustem.“
V kuchyni vzniká spousta odpadu – co aktivně třídíte a proč?
„Třídím, když se toho nahromadí hodně, většinou právě u vaření s přítelkyní. Aktivně třídím plasty, sklo se u mě nevyskytuje a papír též ne. Tím, že si skleněné láhve nekupuji, do třídících kontejnerů odnáším vlastně jen plastové láhve, když se mi nahromadí.“
Jaká je Vaše oblíbená kuchyně?
„Nejraději mám italskou kuchyni, např. špagety, mořské plody, ryby na všechny způsoby. S přítelkyní ale nyní objevujeme thajskou kuchyni, která je pikantní a to my máme rádi. Výborně podávají v restaurace Modrý zub nebo Yam Yam, vřele doporučuji.“
Jak si uvařit Petrovy boloňské špagety?
„Žádný tajný recept nemám, ale jelikož miluji italskou kuchyni, tak umím výborné boloňské špagety.“
Suroviny
- špagety
- rajčata
- česnek
- sůl
- pepř
- olivový olej
- mleté maso
Postup
Špagety dáte do vody a přivedete k varu. Nakrájíte čerstvě oloupaná rajčata, česnek a na olivovém oleji osmažíte. Přidáte mleté maso, sůl, pepř a je to.