Jak bude vypadat naše velikonoční menu? Tradiční křenová polévka, jehněčí hřbet pečený v troubě, nádivka a na závěr mazanec. Dáte si také?
Křenová polévka
Tradiční velikonoční polévka se připravuje z vývaru, který zbyl po vařeném mase. Křen použijte čerstvý a nešetřete jím. Pokud chcete...
Recept - suroviny a postupMarinovaný jehněčí hřbet pečte pomalu, odmění se vám koncentrovanou chutí a na jazyku se bude rozpadat. Výborný bude s tradiční...Pečený jehněčí hřbet
Je zároveň lehká, díky bílkům a jemnému pečivu, ale i výživná díky bůčku. Tradičně se podává jako příloha k velikonoční...Tradiční nádivka s bůčkem a slaninou
Tradiční velikonoční mazanec nechte pořádně vykynout, odmění se vám nadýchanou strukturou. Velikonoční mazanec